Adventskalender - låge nr. 4 (Chili Klaus)

Har du husket mandelgaven?

Hvis du ikke har helt styr på, hvad du vil give i mandelgave, så har vi lidt ideer 🙂 . Vi har fundet 8 muligheder til max 150 kr – og det er lidt blandet om det er til både børn og voksne. Vi har jo forskellige traditioner og nogle har brug for flere mandelgaver og vælger mere en specifik børnegave og voksengave.

1 – Vores klart bedste mandelgaveidé er BEZZERWIZZER Bricks. Bom!!! De koster 59 kr – og kan købes i boghandler og udvalgte supermarkeder. Find den kategori du synes passer bedst til det selskab, du skal være i juleaften. Genial gave til både voksne og børn…

2 – Vi er blevet lidt vilde med piskeriset fra Normann Copenhagen. Det er ihvertfald en ret sjov voksengave til kun 99 kr. Vi har set den hos Decorateshop.

3 – Chokolade i forskellige afskygninger er den helt klassiske gave. Fx. Summerbird tapasgaveæsken til 118 kr set i Magasin – eller Big Bronze Salty Caramel Choc Coated Liquorice fra Lakrids by Johan Bülow til 100 kr. MUMS!!!

4 – De supersøde Santa julekugler fra Hoptimist til 119,95 kr. Armen – sød med sød på 🙂 . Vi fandt dem i Sinnerup.

5 – Hvis man lige synes, man bør være lidt ekstra aktiv her i julen pga al den lækre julemad, så kunne Body Balance spillet faktisk være en god og sjov idé 🙂 . Det koster 149,95 kr og vi har fundet det i ToysRUs.

6 – Lækre duftlys fra Bahne med White Tea duft. Uhmm… Du får 2 stk for 99,95 kr. Vi er fan 🙂

7 – En helt klart voksengave er Carolina Reaper – verdens stærkeste chili fra Chili Klaus. Stærke sager til 149 kr.

8 – Nicolas Vahé produkter fåes i forskellige prisklasser – og der er noget for enhver smag. Et forslag kunne være deres lækre kaffe til 59 kr og kaffesirup med vanille også til 59 kr. Begge dele er fundet hos Moodings.

mandelgaver

Faktisk kan alle disse mandelgaveideér jo også bruges som værtindegave – smart 🙂

#WNTL

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adventskalender - låge nr. 4 (Chili Klaus)