Det er indpakningen, der tæller...

Mangler du gaven til manden, der har alt?

Så har vi et rigtig godt  forslag…:-) . Mange kender Chili Klaus fra hans sjove og skønne chili videoer, men ved I, at han faktisk også har udviklet en masse forskellige produkter? Med chili i of course 🙂 . Altså – vi siger det bare… Det er en fantastisk gaveidé til manden, der har alt (sådan nogle kender vi ihvertfald – smil). Hvad med bogen “Den er go’ i ørene” til 199 kr (hvor der bla er 25 opskrifter i samt reaktioner fra de kendte fra chili videoerne) – og verdens stærkeste chili Carolina Reaper til 149 kr? En perfekt kombination…

Derudover har han også lavet nogle gaveæsker med de forskellige lækkerier i:

1 – Selection til 248 kr, som indeholder 1 glas chili powder, 1 glas grillkrydderi og 1 Chili Klaus Ghost øl

2 – 6 æsker chilikugler til 200 kr, som indeholder chili kugler med lakrids, chili og chokoladeovertræk (MUMS!!!) – 2 æsker vindstyrke 6, 2 æsker vindstyrke 9 og 2 æsker vindstyrke 12

3 – Den vilde pakke til 249 kr, som indeholder tre glas med chili –  et med powder, et med crushed/flakes og et med hele pods.

4 – Nyheden Chili Klaus skærebræt til 299 kr, som indeholder skærebræt i akacietræ med Chili Klaus logo samt et chili/grøntsags-kniv.

5 –  Collection no 1 til 559 kr, som indeholder Carolina Reaper, 2 glas grill krydderier, 1 Chili Klaus Ghost øl og bogen “Den er go’ i ørerne” (signeret)

6 – Collection no 2 til 448 kr, som indeholder 1 glas chili powder, 1 glas grillkrydderi, 1 Chili Klaus Ghost øl og bogen “Den er go’ i ørerne” (signeret)

chiliklaus blog

Det var vores forslag til gaver til manden, der har alt… Slå jer endelig løs inde på chiliklaus.dk. Vi er sikre på det vil være et hit under juletræet..

#WNTL

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er indpakningen, der tæller...