Adventskalender - låge nr. 2 (BilligParfume)

Husk at Pimpe din kubus

Vi er utrolig mange der er ejere af kubus lysestagen – eller en der ligner….Er ret sikker på at mange allerede har pimpet deres og at der findes mange forskellige varianter rundt i stuerne her op til jul. Egentlig holder jeg aller-mest af den når den står helt enkelt og nøgen, men er alligevel hoppet med på bølgen og har kastet lidt hygge og jul hen over den fine stage. Måske er den ikke endt helt som jeg havde planlagt fra starten af, da der manglede en nål bag på en af “adventstallene” og limen holdt absolut ikke…..arrrrrmen…..der gik der lidt af “glansbilledet”….Pyt eksisterer heldigvis ganske fint hos os, så vi lever indtil videre fint med den 3-nummerede stage 🙂

Faktisk er det så lidt der skal til for at komme i jule-mode og føle sig lidt grøn om fingrene, hvad jeg så absolut ikke er….meeen indimellem gør det alligevel godt at inhalere duften af mos og gran, så føler man sig rigtig jule-mors-agtig….Try it out girls….

IMG_4249.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adventskalender - låge nr. 2 (BilligParfume)