Nicehair rabatkode - gælder KUN i dag...

Husk fars dag d.5.juni – part 1

Nu er det blevet fars tur til at blive fejret… Fars dag er d.5.juni – og selvfølgelig skal han også ha’ en lille gave. Mange synes det er lidt svært at finde på noget til den kære mand. Og… vi er til dels enige… Det er bare altid nemt at finde noget til os kvinder – nok fordi vi selv er kvinder og vi ved, hvad vi kan lide…:-) . Men… nu er det som sagt mændenes tur… og vi har prøvet at finde lidt i forskellige prisklasser. Denne gang fokuserer vi på gaver op til 150 kr. Og senere kommer der så forslag til hhv 300 kr og 500 kr.

Først og fremmest… altså – mænd kan godt lide boxershorts og strømper… Dem mangler de jo sådan set altid – men… vi har prøvet at summe lidt over andre ting end lige det, så her er vores 5 forslag:

Gaver under 150 kr

1 – Oplevelser:

Giv din far/mand et gavekort til en biograftur. Bare dig og ham… Det vil I begge elske. Køb en lille æske – lav/køb et kort, hvor du skriver en sød lille tekst på – find den film du gerne vil se sammen med ham – og bestil billetterne/print et billede af filmen… og put det hele i æsken og sæt evt et lille bånd på.

Du kan selvfølgelig også finde på en anden oplevelse – et cafebesøg (kaffe og kage), en fodboldkamp, en koncert –  eller lav et klippekort, hvor du tilbyder bilvask, hente morgenbrød osv osv. Der er masser af muligheder – også til under 150 kr.

 

2 – Accessories:

Fin notesbog fra Tommy Hilfiger til 100 kr. Fundet hos Magasin.

Armbånd – fx. dette fra BestMan.

Telefoncover incl. plads til kort (WNTL) – også fundet i BestManBonusinfo – de har iøvrigt rigtig mange sjove og fede ting til mænd…

Bagagemærke… De fåes i mange prisklasser, men vi har fundet et i Magasin fra Adax til kun 69 kr

Eller en superfin kortholder også fra Adax til 150 kr. Også fundet i Magasin.

 

3 – Sjove, skønne og skøre ting:

Næsetrimmer – fx. denne fra Remington til 89,75, som vi har fundet hos Stylepit.

Safe Clock – smart dims, som både viser tiden… og kan gemme dine værdier væk. Kan man ønske mere 🙂 Den er fundet hos Coolstuff og koster 119 kr.

En hamburgerpresser… Fordi – de fleste mænd er vild med burgere og så er der lidt blære-værdi i at kunne lave den flotteste bøf… Også fundet hos Coolstuff og koster 99 kr.

Ølpakke – lav selv en pakke med nogle specialøl. Sådan noget er mænd vilde med… En specialøl koster fra ca 30 kr og opefter, så alt efter hvilke du vælger, så kan du ihvertfald sagtens finde 3 øl og pakke dem fint ind i cellofan eller i en kasse.

Vingaven – den kan du selvfølgelig også vælge. 1-2 flasker vin – det er bare altid et hit.

 

4 – Grill ting:

Mænd er vilde med at grille… så køb noget tilbehør til grillen – og vi lover din mand/far bliver glad…:-) Fx – et Weber forklæde til kun 88,80 kr (piiiist… det er på tilbud)

Weber pizzahjul til 149 kr

Et stegetermometer vil også være et hit… Dette er på tilbud til den nette sum af 96,60 kr

En grillstarter fra Weber er også en god ide… Vi har fundet et online tilbud til kun 118 kr.

Og så har vi fundet en grillbørste som faktisk hedder Daddy – armen… WNTL. Den koster 99 kr

Alle grilltingene er fundet i Bilka.

 

5 – Velvære:

Det kan godt være det lyder kedeligt – men hey… en mand skal altså også bruge ting til kroppen, ansigtet og håret… selvom de ikke altid vil være ved det 🙂 . Men vi har kastet os ud i nogle muligheder, så må du selv vurdere om det kan være noget for din far/mand 🙂

Biotherm Aquafitness Showergel til 99,95 kr

Raunsborg Man face wash til 149 kr

Stick Form Anti perspirant fra Clinique… godt nok til 155 kr, meeeen – den er god, så den er den extra 5’er værd

Lækker shampoo fra Rituals til 85 kr.

Balm aftershave til 119 kr fra Bcombio.

Alle velværeherlighederne har vi fundet hos Magasin.

farsdag150kr

Vi håber, I kan bruge ideerne… Vi tænker videre – og finder flere gode forslag til hhv 300 kr og 500 kr, så hold øje med bloggen…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nicehair rabatkode - gælder KUN i dag...