Magneter med budskaber

Husk fars dag på fredag – part 3

Vi skal huske fars dag på fredag…:-)

Vi har tidligere lavet et indlæg om gaver under 150 kr – og under 300 kr… Men – nu er det så den sidste “omgang”, hvor vi har fundet 5 typer af gaver til 500 kr.

Husk… at oplevelser altid er et hit… Og det kan både være den hjemmelavede slags eller “box” udgaven, som flere efterhånden tilbyder.

 

Gaver under 500 kr

 

1 – Tøj-gaven:

Magasin har et væld af muligheder inden for tøj-genren… Det kunne være en skjorte, et par jeans, accessesories osv osv…. Fx. denne smarte skjorte fra Minimum i vasket look. Eller denim shortsene som bliver et hit, når det endelig bliver sommer i Danmark!

Eller hvad med et lækkert klassisk Tiger of Sweden bælte. Alle 3 ting koster den nette sum af 500 kr – og udvalget er kæmpestort, så bare sæt fantasien løs 🙂

 

2 – Den sjove gave:

Hvad med en popcorn – eller hotdogmaskine til 399 kr 🙂 ? Du skal bare lige huske at smide nogle majs-corn eller pølser/brød med til gaven, så “maskinen” kan komme i brug med det samme… 🙂 . Vi har fundet begge dele på Elgigantens hjemmeside….

 

3 – Gadget-gaven:

Mænd er vilde med gadgets – og sådan er det 🙂 . Noget de kan trykke på, finde ud af – samle osv osv… Armen – det er bare altid et hit. Fx. denne smarte opladninger EverDock til 499 kr fra CoolStuff, som kan oplade næsten hvilken som helst telefon og tablet – og flere på én gang… Elegant og smart på samme tid 🙂

Eller denne mini Hubsan X4 Mini Quadcopter, som godt nok koster 579 kr, men armen… det vil uden tvivl være et hit. Den stabile quadcopter kan stå helt stille i luften – har 100 meters rækkevidde og indbygget HD kamera… WNTL 🙂 ! Denne er også fundet hos CoolStuff

 

4 – Bil-gaven:

Mænd og biler… Need we say more 🙂 ?

Hvad med at købe en Jacob Jensen p-skive? Så behøver farmand ikke at bekymre sig om at sætte p-skiven mere og undgår de kedelige p-bøder. Men et hint… husk lige selv på sommer-og vintertid!!! Vi taler af erfaring… 🙂 . Denne er fundet på Wupti til 499 kr.

Eller… et mini køleskab!!! Ja… du læste rigtigt…  Hvad med et mini køleskab til bilen til 429 kr. Den kan faktisk også fungere som et varme-skab. You choose – det er da vildt smart… Den er fundet hos Conrad Elektronik.

 

5 – Den praktiske gave:

Værktøj er en god gave til manden, der har alt… Han mangler alligevel altid lige et eller andet – og ellers så kan han altid bruge en ny udgave af det han har i forvejen. Og det gode er – han ser det faktisk ikke som en praktisk gave (som de fleste kvinder vil synes) – han vil nyde at skulle afprøve/bruge en ny værktøjs-dims… Vi har fundet en Bosch Hækkeklipper til 499 kr. Det er jo sæson for den slags 🙂 .

Eller en Black & Decker Excentersliber, så kan farmand få slebet nogle overflader… Denne koster også 499 kr – og begge dele er fundet hos Silvan.

farsdag3

En god ting er også liiiiige at lave et sødt lille kort til din far… Kort betyder noget – og går lige i hjertet. Det behøver ikke at være noget stort, fantastisk eller dyrt. Du kan få et hav af billige kort i både Tiger og Søstrene Grene… og ellers så bare ta’ et stykke almindeligt papir – og skriv en sød tekst på… Det er det, der tæller <3.

Vi håber, at vi har kunnet inspirere jer med vores farsdags-indlæg… Om ikke andet, så har vi ihvertfald nydt at finde på gaveideer til ham farmand <3.

M&K

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Magneter med budskaber