Rejsegaven til...

Din Sofa-Recept….

Det er helt korrekt. Du får hermed en gratis sofa-recept. Recepten kan bruges som “adgang” til at smide sig i sofaen med benene oppe, og som bonus kan du indfri en lille tirsdags-morfar oveni hatten. Det er faktisk ikke tilladt, at klippe recepten ud og gemme til senere lejlighed, den skal omsættes i dag!!

sofa

Læste i går i BT, og så må det jo være sandt, at vi kvinder burde opholde os langt mere og længere i sofaen end vores mænd. Ganske enkelt fordi vi tager længere tid om at afstresse. Se mere her. Faktisk er det meget tankevækkende. Ikke fordi jeg har været omgivet at mænd der konstant hænger i sofaen, men mere det, at der altid er noget vi kvinder har i “kalenderen” der gør, at vi når langt hen på aftenen inden det er tid til restitution og recharging. Vi presser ganske enkelt os selv for hårdt i vores iver på at leve op til “normen”, vores egne høje krav til at få det perfekte hjem, be the perfect mum, eller den super-trænede wife. Vi glemmer sgu vores egen sjæl og løber afsted efter idealet… Tror det er ganske sundt at blive præsenteret for sådan en arktikel i ny og næ…I hvert fald for mig. Lige netop i går havde jeg sådan en eftermiddag, hvor jeg ville have haft godt af en  indlagt “sofapause”, stresshormonerne piskede i hvert fald rundt i kroppen til langt ud på aftenen….Anyway…Gaven til mig selv – og jer, i dag, er en sofa-recept……..så håber jeg bare, at jeg når at bruge den….hmmm……

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejsegaven til...