Så er den "gal" igen...

Rejsegaven til…

MIG 🙂 . Som I ved – så plejer jeg sjældent at købe noget til mig selv, når jeg er ude at rejse. Dog undtaget min wellnessrejse til Polen, hvor jeg gik lidt dullegrejsamok – ups!

Lige nu er jeg på forretningsrejse til noget så supereksotisk som Manila… og her besluttede jeg faktisk at det primære (udover arbejde – bevares 🙂 ) var at finde noget til mig selv… Og det lykkes – dog ikke i så stor stil, som jeg havde forventet eller håbet, meeen… dog fik jeg bla de lækreste sneakers fra Adidas til ca halv pris. Hvide med lilla striber og en kant af pink… Tøset på den fede måde 🙂 . Dog er rejsen jo ikke slut endnu, så mon ikke der ryger nogle rejsegaver til de søde derhjemme med ned i kufferten <3

Rejsen til Manila er lang… altså sådan rigtig lang. Så i flyet måtte jeg naturligvis alliere mig med diverse blade samt yndlingsslikket. Hotellet jeg bor på har 45 etager. Temmeligt vildt efter hvad jeg er vant til, men åbenbart meget normalt. Jeg bor ret højt oppe, så jeg er glad for at jeg ikke lider af højdeskræk 🙂 . Den søde “room attendant” har skrevet den sødeste seddel til mig – meget personligt… Jeg er godt klar over, at jeg ikke er den eneste, der får sådan en seddel (no kidding!), men jeg synes helt ærligt, at det er et godt træk. Jeg blev glad – og det var vel også det, der var meningen 🙂 . Og så er jeg bare en “sucker” for små prøver i alle varianter… så derfor blev jeg ekstra glad, da jeg fandt små dullegrejsting på badeværelset… Jaja – badehætten får jeg nok ikke brug for, men jeg har da åbnet for alle æskerne… og nogle ting er brugt 🙂 .

Shopping er som bekendt hårdt… altså hårdt for fødderne, fordi der skal gåes en masse… 🙂 . Så Starbucks er altid min redning, når jeg skal ha’ en pause. Der er nu noget specielt ved Starbucks – også selvom vi nu også har den i Danmark, så er det bare noget unikt for mig og noget som jeg altid skal prøve, når jeg er ude at rejse… Og efter en hyggelig shoppingdag, så er det dejligt med lækker mad. Og mums… frugt er bare lige en tand mere lækker, når man er sydpå.

Nå… poolen kalder… hmm… jeg mener arbejdet … 🙂

/P

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er den "gal" igen...