Goodiebag på min måde

nordkant – smuk nordisk design

Indlægget er lavet i samarbejde med nordkant…

Vi er pjattet med nordkant og deres unikke, tidsløse og smukke nordiske design til gode priser. De har lige nu smidt nogle fede nyheder på webshoppen (hvor der iøvrigt er fri fragt!), så nu var der en ekstra god anledning til at lave VORES nordkants-øreringe-ønskeseddel (det er vel snart jul… agtigt!), hvis vi sådan helt frit kunne vælge 🙂 . Man må jo ihvertfald altid gerne dagdrømme…

1 – On Edge creol til 180 kr pr stk. Super cool at mixe med de andre lækre øreringe – eller evt som sæt til ja… 360 kr :-). Findes i hvid, grå og grøn.

2 – Eight Cirkels øreringe til 290 kr. Smukke øreringe med fire cirkler i porcelæn. Fås også i hvid, grå og grøn

3 – In Spears ørestikker til 290 kr. Tårn spidse øreringe i porcelæn i 3 farver.

4 – My Range ørestikker til 290 kr. Smuk pliseret vifte øreringe med kant kanter i porcelæn – og de fåes faktisk også i de 3 farver (hvid, grå og grøn).

5 – Middle Bombs ørestikker til 290 kr. Håndlavede stikkere i porcelæn og 925 sterling sølv. De er ca. 15 mm i diameter og fås i lidt flere farver… nemlig blå, gul, koral, azur, grå og hvid.

6 – Moon Light creoler til 360 kr.  Håndlavede creoler i porcelæn og 925 sterling sølv og de fås også forgyldt. De er ca. 15 mm i diameter og de findes i 5 farver – blå, gul, koral, azur og grå.


Kvinder elsker smykker… og sådan er det bare 🙂 . Så er du i tvivl om, hvad du skal give… så tænk smykker… øreringe, ringe osv… We just love that <3

Hvis I ikke allerede følger nordkant på Instagram og Facebook – så kan vi varmt anbefale, at I gør det nuuuuu 🙂

Pssssst… Ét par af disse smukke øreringe kan faktisk blive dine!!! Vi afslører meget mere i næste uge… Så hold endelig øje med bloggen, Instagram og Facebook 🙂

IMG_3039.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebag på min måde