Små skønne dullegrejsgaver

Felius Design – nyt crush…

felius påske

Jeg har fået et nyt crush 🙂 . Jeg har lige opdaget Felius Design… I know – hvorfor har jeg ikke set dem før… men men – bedre sent end aldrig… og nu er jeg ihvertfald fan. Smil… Hvis du er blevet nysgerrig over konceptet, så læs meget mere her.

De laver de fineste ting – og til rigtig gode priser… og det er jo noget vi kan lide, for så kan det bruges til bare fordi gaver eller til værtinden – og til dig selv… ofcourse!

Siden er delt op i 4 kategorier – jul, nytår, fødselsdag og påske. Det gør jo, at det er lige til at gå til. Lige nu er det selvfølgelig påskekategorien, der er i fokus… og jeg valgt følgende produkter ud, som jeg synes er SÅ fine…

1 – De fine God Påske-skilte findes i sort, hvid og egetræ til 149 kr for 2 stk. De er elegante til at pynte lysestagen… eller som bordpynt. De findes også i en engelsk tekst udgave.

2 – De søde påskeæg findes i flere varianter – og til 159 kr for 2 stk. Bonusinfo – der er mønster på begge sider, så du behøver ikke at tænke på, om de vender rigtigt. Smart 🙂

3 – Påskeharer er jo et must i påsken – og denne udgave vil pynte på bordet, i vinduet eller på en gren… 2 stk for 159 kr – og de findes også i en hvid udgave.

4 – Sidst men ikke mindst, så er der de fine trekantede påskeæg på fod. De fåes enten i en 2 stk pakke til 149 kr eller som denne med 3 stk i forskellige størrelser til 299 kr.
FELIUS

Sus forbi deres webshop – og køb en påskegave… til dig selv eller til hende den søde. .

#WNTL

/P

Ps. Lige nu har de tilbud på deres jule-og nytårsdesign… Just saying 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små skønne dullegrejsgaver