Julen bringer velsignet bud - og Sound of Music

Kærlighedsgave-traditionen

Jeg elsker traditioner… sådan rigtig meget endda. Og min kæreste og jeg har lavet den bedste tradition i mine øjne, som nok egentlig er lidt utraditionel. Vi køber julegaverne til hinanden – sammen… Vi gør det den sidste weekend inden jul, hvor vi har tid og ro til det. Alle andre gaver er købt inden – så det er kun vores egne gaver, vi skal fokusere på.

Vi kan gøre det på flere måder – et år tog vi et weekendophold i Aalborg og hyggede os med gavekøb og bare det at være sammen uden at skulle ta’ stilling til andet. Love it <3. I år blev det til en strøgtur og cafehygge… Og det var mindst lige så godt. Jeg er vild med at vi bare kan gå og hygge med det – og kun fokusere på det og hinanden. Intet andet… Inden har vi selvfølgelig gjort os nogle tanker omkring, hvad vi ønsker os af hinanden… Og ja – jeg ønsker mig altid smykker. Smil! Han er heldigvis lidt mere varieret… 🙂 .

Jeg er fuldstændig ligeglad med, at jeg ved hvad der så er under træet fra ham den søde – fordi det er købt med kærlighed og købt en dag, hvor vi bare nød hinanden. WNTL! Det er blevet en tradition – og sådan skal det bare være altid <3

/P

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julen bringer velsignet bud - og Sound of Music