All in - på knæk-cancer ugen

Pakkekalender in the making…

Uhhh… I går fik jeg startet på nogle af mine pakkekalendere. Og jeg har altså en del 🙂 . Men jeg nyder det… og helt ærligt – så er det for mig større at lave pakkekalendere end at modtage. Sådan er det bare. Jeg nyder det at gå at vælge gaver ud… Tænke på hvilke ting der liiiige passer til den og den… Og prøve at holde mig inden for et budget (og det er svært skulle jeg hilse og sige!!!). Og sidst – men ikke mindst… så nyder jeg at pakke gaverne ind. I år skal jeg pakke 120 gaver + det løse ind – og jeg GLÆDER mig 🙂 . SMIL…

keep calm and love presents

Nu vil jeg jo være ked af at afsløre alt for meget, da jeg ved, at dem der skal modtage pakkekalenderne nogle gange kigger med her på bloggen…<3. Så istedet vil jeg give lidt fif til, hvad man kan gøre – og hvordan man kan gribe det an.

1 – Start i god tid. Det gør det hele nemmere… og mere overskueligt. Hold løbende øje med tilbud – og gem de ting du skal bruge samlet et sted (hvis du gemmer det rundt omkring, så glemmer du dem – trust me. Been there!)

2 – Vælg om det skal være en 24 dags kalender eller adventskalender.

3 – Skriv ned hvem du skal købe gaver til. Og tænk over hvad du gerne vil give… Fx – skal det være slik, små ting… en kombination? En større gave om søndagen, hvis det er 24 gaver osv osv.

4 – Budget! Vigtigt… for det skal der holdes styr på ellers kan det løbe løbsk, da det er mange gaver, der skal shoppes og man mister nemt overblikket. Lav et gennemsnit pr dag. Fx 10 kr pr dag, hvis det er 24 gaver – så passer det sådan ca med 250 kr i alt. Nogle dage er det måske dyrere – og andre dage kan det være mindre ting. Og hvis det er en adventskalender, så er beløbet måske det samme, men selvfølgelig lidt større gaver.

5 – Skriv ned hvad du har købt og hvad du mangler. Jeg har en helt simpel liste med dato, navn og gave på… Så noterer jeg ned hver gang jeg køber noget – og til hvilken dag det skal gives. Hvis du har ideer til køb – så skriv dem ned også til de dage, du synes de passer ind, men vælg en anden farve – for overblikkets skyld. Derudover – hvis du fx har 2 søskende, som skal ha’ nogle af de samme ting, så er det også en god ide at ha’ listen, så du sikrer at de får det samme på de rigtige dage.

6 – Hvor skal du shoppe… Altså jeg er storforbruger af Tiger, Søstrene Grene, Normal og dagligvarer butikker… Men det er selvfølgelig op til dig – og til de beløb du lige har afsat til pakkekalenderen.

7 – Køb mærker til pakkerne (1-24 eller 1-4), gavepapir, bånd, stjerner eller hvordan du ønsker at pynte pakkerne.

8 – Når alle gaverne er købt – så pak dem ind og sæt numre på. Du kan selvfølgelig godt gøre det af flere omgange, da det tager noget tid. Men jeg har bedst erfaring med at ta’ én pakkekalender af gangen og få den pakket færdigt.

9 – Find ud af hvordan pakkerne skal afleveres… Skal de i en pose? I en kasse? Hænges op i en snor?

10 – Jubiiii… pakkekalenderen skal afleveres <3

Det kan godt være det lyder lidt omfattende… men for mig virker det at sætte det lidt i system. Dette var bare lige for at give nogle gode hints til, hvad der kan være en god idé at gøre, når man kaster sig ud i pakkekalender-ræset 🙂

Rigtig god fornøjelse <3

/P

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All in - på knæk-cancer ugen