Bodyshop favoritterne

Bland Selv Julekalenderen

Vi ved godt, det er tidligt – altså med alt det julehalløj. MEN…hvis man er typen der laver pakkekalendere til gud- og hver mand, så skal man være i god tid. Og det er vi – vi laver begge mange pakke-/julekalendere og har altid gjort det, så vi er ALTID i god tid 🙂 . Vi vil løbende lave indlæg om vores egne pakkekalendere, om hvordan vi gør, hvad de koster og til forskellige aldersgrupper…. Men først et lille hint, hvis du gerne vil gøre noget personligt – uden at det skal koste dig en herregård… og som stadig har “julekalender-effekten”. Vi har fundet denne bland selv julekalender til 60 kr. Det er egentlig bare bagsiden og forsiden til en kalender… den type vi alle kender fra chokoladejulekalenderen. Men i denne er der ikke noget i, så du kan istedet komme små ting i, som du ved dine børn er vilde med. Det kan også være små sedler med beskeder, et puslespil på 24 brikker, små chokolader, nødder, sten, eller hvad du nu lige føler for… det begrænser det lidt at rummene ikke er så store, men der er stadig masser af muligheder 🙂

Så… ta’ en tur i fx. Tiger eller Søstrene Grene… og find nogle små søde ting og voilaaaa… du har din helt egen “julekalender” til børnene and you made it yourself.

 

blandselvjulekalender

Piiiiist… man kan få denne type flere steder. Bla har vi tidligere købt nogle i Ikea…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bodyshop favoritterne