Den perfekte mandelgave

Forever F.I.T C9 forløbet – virkede det?

Det er godt nok et lidt “bisset” indlæg her midt i juletiden… SORRY!!!

Men JA, JA og atter JA – C9 virker!!!! Seriøst… mangler du noget til at kickstarte et vægttab eller ønsker du bare at komme af med sukkertrangen, lære at drikke mere vand (ja, det kan faktisk godt være svært – SMIL) og få mere energi, så er det her en rigtig god måde at gøre det på. Det er kun 9 dage – så det er til at overskue… Man skal bare lige sikre sig, at man ikke har for mange festlige planer, da det kan være svært at holde fast. MEN – til trods for at jeg ikke fik dyrket særlig meget motion og havde en fødselsdagsfest, hvor der nok kom lidt mere end 600 kalorier ind til aftensmaden, så lykkes det mig at tabe mig… 2,6 kg og 20,5 cm – primært på hofte og talje (som også var der, jeg trængte mest).

IMG_4235.JPG
Mange har spurgt til – hvordan er smagen? Er det til at få ned? Og ja – helt ærligt… det er det. Altså – det smager jo ikke af Nutella🙂 , men… det smager faktisk ganske fint. Forever Gel Original synes jeg ikke smager af noget særligt, så det har været nemt – og især fordi jeg har kunnet se den positive virkning. Forever Fiber har heller ikke den vilde smag… Forever Ultra med chokolade har faktisk en lidt sød smag – og det kan godt blive lidt for sødt for mig, og netop derfor var det det sværeste for mig. MEN… chokolade er jo chokolade, så jeg tænkte bare på, at det netop var en kop dejlig kold kakao… så gik det lidt lettere 🙂 .

IMG_4088.JPG

De første 2 dage er de sværeste – men efter min mening også de vigtigste. Jeg “snød”, da jeg ikke har droppet kaffen, men derudover fulgte jeg planen slavisk. Og det skal man også, hvis man vil ha’ noget ud af det. Helt ærligt – det var altså ikke så svært… men nok også fordi, man ved, at på dag 3 er der aftensmad i vente 🙂 . På de første to dage tabte jeg mig 1,7 kg – og 14 cm. WUHUUUU!!!

På dag 3 mærkede jeg allerede en markant forbedring af mit energiniveau. Jeg plejer tit at være møgtræt kl. 20.00 en fredag aften… og på mirakuløs vis, så var jeg ikke det denne fredag 🙂 . Lørdag morgen – på dag 4, stod jeg op og var i fuld sving fra morgenstunden af…  Om aftenen fik vi gæster med masser af lækker mad, drikke og kæmpe slikfad (se billedet!!!) – MEN… jeg stod imod og spiste moderat af maden – og undgik slik og sodavand. Og… jeg havde faktisk heller ikke lyst til/behov for det. SERIØST!! Det har jeg aldrig oplevet før… Jeg eeeelsker slik – og gerne i store mængder, så det var virkelig en succes for mig.

IMG_4129.JPG

Dag 5 var snevejrssøndagen… Og der hyggede vi max indenfor det meste af dagen. Der blev serveret kakao, småkager og snolder… og jeg hyggede mig med min kaffe 🙂 .

Så blev det igen hverdag – og jeg synes faktisk at dag 6-7 og 8 gik rigtig nemt. Jeg fulgte planen uden problemer, måske også fordi jeg vidste, at målet snart var nået. Jeg glemte helt at måle mig på dag 6, men pyt…

Dag 9 var sidste dag – og det var helt helt ærligt fantastisk… En lettere følelse, betydeligt mere energi, en flottere hud (total bonus!)  – og en sukkertrang, som er på et minimum. WNTL!!! At der så er røget 20,5 cm – og 2,6 kg. Armen altså… Armene i vejret 🙂

Som sagt skal man være motiveret før man går igang… Og det skal planlægges – MEN… kast dig ud i C9 forløbet – jeg kan varmt anbefale det.

Nu er målet at holde fast – og jeg har stadig lidt overskud af “kassen”, så det kan jeg hive frem i ny og næ. Og især Forever Gel Original er jeg blevet ret stor fan af – og den kunne jeg godt forestille mig, at jeg fortsætter med.

Hvis du også har fået lyst til at prøve C9, så kontakt søde Malene på enten Facebook eller Instagram for yderligere information om priser osv osv. Hun svarer lynhurtigt og har super service.

Efter mit C9 forløb er jeg klar til at hoppe i julefrokost-outfittet (og føle mig godt tilpas i det) – og jeg vil nyde den lækre julemad… men med måde. Jeg har fundet ud af, at det faktisk er bedre at NYDE maden, fremfor bare at spise uhæmmet. Så det vil være min fremtidige taktik…

If I can do it – you can do it

P <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte mandelgave