Bootz tilbud... gaven til dig selv :-)

Smil…

… det varmer…

Smil til din kollega… til hende du møder på gaden… til kasseekspedienten….til ham der dytter af dig mens han overhaler….. Smil til dem du dem du møder på din vej, bare fordi du kan.

Har du prøvet det?… at møde et uopfordret smil….Du har en skæv dag, du er i kiosken for at tanke chokolade….bare for at klare dig gennem dagen. Du hænger med næbet. Da du går ud af butikken mødes du af en kvindelig bilist der sender dig det største smil. Du taber masken og mærke glæden over at blive set.

Det giver så meget og koster så lidt. Og ikke kun til den der modtager smilet, men også til dig der gir. Man bliver bare så glad i låget af et smil…

Et smil koster ingenting – og det gør bare det hele lidt nemmere… Tænk fx på det, når du står i kø ved kassen i det lokale supermarked… for ja – det gør vi alle i ny og næ 🙂 . Og det går ikke hurtigere fordi du bliver sur eller irriteret… tværtimod. Alt går lidt lettere, når der er smil.

smile

Det er så lidt der skal til…

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bootz tilbud... gaven til dig selv :-)