Klassiske lækkerier hos Kartotek

Selvforkælelse…

For et par uger siden læste jeg dette indlæg af skønne Mette Marie (som vi iøvrigt er STOR fan af) – og jeg blev max inspireret… Vi har nemlig også et gæstebadeværelse i vores nye hus, som ingen rigtig har haft lyst til at bruge. Det er ikke så stort, det skal også laves helt om… og så ligger det lidt “bagerst” i huset. MEN – istedet for, at det bare står ubrugt hen indtil renoveringsprojektet når til det badeværelse, så greb jeg muligheden og spurgte om jeg kunne overtage det… Der var ingen indvendinger – tværtimod… Såååå – jeg flyttede straks alt dullegrejet derind, fandt lidt ekstra skabs/skuffeplads… fik pyntet med et par billeder (kort) fra Søstrene Grene i nogle gamle rammer, yndlingsparfumen købt hos Prispresseren , duftlys – og en grøn plante… og voila – et tøserum var skabt. Småt, men godt… and I love it already <3. Det er altså selvforkælelse på højt plan – og jeg nyder nu mine morgener liiiige en anelse mere… Smil.

Husk at gøre noget godt for dig selv… og se de muligheder, der er. Selvforkælelse er mange ting… og mærk efter, hvad du har behov for. Det behøver heldigvis ikke at koste noget – men det kan give dig mere, end du tror <3

/P

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klassiske lækkerier hos Kartotek