Når julen varer lige til påske.....

Innocent – nu med strikhue

Min søde niece sendte mig disse billeder af den lækre Innocent smoothie med strikhuen… Armen altså – hvor er de bare søde… Og det hele blev jo bare endnu bedre, da jeg så fandt ud af, hvorfor de huer er på…

I Danmark er der næsten en kvart million mennesker, der føler sig ensomme. Mange af disse er ældre mennesker, der har svært ved at komme ud af deres hjem for at møde andre.

Og det vil Innocent gerne gøre noget ved. De har simpelthen opfundet Den Store Strikkefest, hvor de spørger dig og mig om vi vil strikke små huer, der passer til deres smoothie flasker. Huerne er på hele februar måned – og for hver solgt smoothie med hue donerer de 2 kr til Røde Kors’ hjælpearbejde med ensomme ældre <3. Hvis du har lyst til at strikke huer til den gode sag, så kan du læse meget mere om det lige her.

innocent

Så køb en Innocent smoothie – og støt en god sag… Køb den som en bare fordi gaven til kollegaen, veninden, din  mor eller en anden, som du synes skal kende til den gode sag…

#WNTL <3

/P

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når julen varer lige til påske.....