Design dit eget bruseforhæng eller plakat

Bare fordi gaven til hende den søde…

Hvad giver man til hende den søde – når det “bare lige” skal være en tanke… og ikke som sådan rigtigt skal være noget? Hvor det egentlig ligeså godt kunne være en blomst eller en flaske vin, men hvor du gerne lige vil gøre lidt ekstra ud af det?

Jeg ved det 🙂 . Kig i dine skabe… og nej – du skal ikke give noget brugt, men tænk over hvad du selv bruger og hvad du er glad for. Et godt eksempel kan være noget dullegrej – we always love that 🙂 . Det kan være yndlingspenslen fra Real Techniques, som du også synes, hun skal prøve, en lækker håndcreme som du altid har i tasken – eller den der læbepomade, som du bare ikke kan leve uden. Det kan også være den fine kop, du altid drikker kaffe af, den søde lysestage som har en hædersplads på sofabordet eller det flotte skærebrædt, som du anretter dine tapas på…  Ja, mulighederne er mange… Og hvis det er noget, som du er glad for – så er der meget stor sandsynlighed for, at hun også bliver glad for det.

Min søde og dejlige BTB Frk. Munkholm har fødselsdag i dag (hurraaaaa og tillykke <3) – og vi er ikke på fødselsdagsgave, men… selvfølgelig skal hun da ha’ en lille ting <3. Så jeg har valgt at give hende den lækre Drink Up-Intensive Overnight Mask fra Origins. Jeg fik den faktisk af en af mine søde veninder, som selv brugte den – og derfor synes jeg også skulle ha’ den.. Og jeg er vild med den – og bruger den en gang om ugen… og nu skal søde Frk. Munkholm også ha’ den… Armen – WNTL 🙂 . Jeg håber, hun bliver for den… Den er ihvertfald givet med tanke og kærlighed <3

img_4819.jpeg
Tillykke søde smukke og skønne Frk. Munkholm – tak fordi du er i mit liv <3

/P

2

  • byMunkholmKrabbe

    <3 <3 <3
    Skønneste BTB, du er intet mindre end fantastisk <3 <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • byMunkholmKrabbe

      For altid og for evigt – sådan er det bare <3<3<3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Design dit eget bruseforhæng eller plakat