GIVEAWAY - TASSEN

Vinterferiehygge for RC fans

Vi har nævnt det før – men vi gør det lige igen, for vi synes det er så genialt 🙂 . Royal Copenhagen afholder Malerworkshops i deres 2 butikker i hhv København (Amagertorv) og Aarhus (Store Torv)… og de afholder også events i vinterferien. Det er altså et superhyggeligt event, som vi klart vil anbefale – og du kan enten male et termokrus eller en tallerken (bonusinfo: tallerken er nemmest!)… og du behøver bestemt IKKE at være god til at male… de kan fixe utrolig meget – trust us:-) . Ta’ gerne børnene med, men de afholder faktisk også specielle børnehold i København, hvor de kan male deres helt eget mønster. Så smart 🙂

Hvis du skal ha’ en plads, så skal du skynde dig, for der bliver hurtigt udsolgt. Prisen er 400 kr for ca 1,5 time – hvor du får personlig instruktion undervejs og naturligvis en kop kaffe/te i én af deres smukke kopper 🙂 . Efter ca 4-5 uger kan du hente din tallerken eller dit krus… Armen altså – skønt minde fra en skøn eftermiddag/aften. Smil!

Køb billet her:

malerRC

#WNTL

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY - TASSEN