Læbepomade KIT - DIY fra Rudolph

Bog-gaven der betyder noget

Bøger er fantastiske… Jeg har læst rigtig mange igennem årerne – primært krimier. Men de senere år er det desværre blevet lidt mere sjældent, at jeg kaster mig over en bog. Den seneste er Mascha Vang & Anne Bech’s nyudgivede bog “kom igang med Mascha Vang”… Og den næste bliver også endnu én af samme type. Gode fif og ret hurtig læsning – det er der, jeg er lige i øjeblikket 🙂 .

Og… jeg ved mange er som mig. Man vil bare så gerne igang med en bog, men det er ikke altid nemt at finde tiden til det. Dog findes der jo lydbøger, hvilket er ret genialt – og måske et koncept jeg snart kaster mig over pga mine køreture hver dag.

Nå men… det det egentlig handler om er at finde en bog, der betyder noget. Finde lige præcis det emne, der gør at man har lyst til at læse bogen… og til at komme igang med den. Hvis tiden ikke lige er til at fordybe sig i en krimi eller en biografi, så køb istedet en bog, der inspirerer… Fx. hvis du ved, at ham/hende du skal give en gave til er ret pjattet med at bage, jamen – så find en god bog om det. Det kan også være, at det der hitter er en bog om haver… eller… som i dette tilfælde, hvor en bog om 1000 saucer (købt i Bog og Ide til 249,95 kr) ramte plet hos én, der normalt aldrig læser en bog. Det var faktisk én af de bedste julegaver han fik… Og det er da ret imponerende, når der aldrig er bøger på ønskelisten (heller ikke denne – det var en surprise).

img_4718.jpeg

Hvis man har lidt flere penge til gaven, så kombiner det fx med noget der passer til. I dette tilfælde et smart piskeris fra Normann Copenhagen til 99 kr (købt i Decorateshop). Det viser du har tænkt på helheden… Faktisk er piskeriset også en ret genial værtindegave – den har jeg ihvertfald brugt et par gange… En anderledes gave i masser af farvekombinationer som alle kan bruge – WNTL 🙂

/P

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Læbepomade KIT - DIY fra Rudolph