Lækkerier fra Badeanstalten...

Black Friday hos Ezzence…

blackfriday

Et af Danmarks førende skønhedssites er selvfølgelig også med på Black Friday bølgen… Og de har et knivskarpt budskab! På ezzence.dk finder du mere end 150 eksklusive skønhedsmærker og 6000 produkter… Og til Black Friday giver de altså 45% rabat på de bedste og mest populære produkter… WNTL!

Black Friday er blevet et populært event og ezzence.dk har 9gså taget begivenheden til sig. Du får muligheden for at opleve vanvittige prisnedsættelser på en række fantastiske skønhedsmærker. På Black Friday I DAG får du 45% på mærker som Youngblood, Ren, Murad, Redken, BareMinerals, Decléor og mange mange flere… WE SO LIKE THAT 🙂

Så uanset om du mangler den rette hud-eller hårpleje her til vinterens kulde og blæst, den rette makeup til julefrokosterne eller allerede er gået igang med julegaveindkøbene, så kan du heldigvis finde det hele på ezzence.dk. Endda til en rabat på 45% – wuhuuu 🙂

Piiiiist… bonusinfo!!! Hvorfor kun holde Black Friday… hvad med Saturday og Sunday? Ezzence holder simpelthen Black Weekend!!! Tilbud i lange baner… hele weekenden (dog nogle mærker kun fredag).

Såååå – shop løs… DET VIL VI IHVERTFALD <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkerier fra Badeanstalten...