NUR - danske lækkerier

Når et bidrag bliver til bonus

Vi skal have fundet et nyt udtryk for win-win, kan simpelthen ikke få mig til at bruge det udtryk længere…. Det er så slidt – Men alle forstår betydningen af udtrykket, det er så præcist og sigende….Et”erstatningsbud” må være “bonus”.

Anyway… synes jeg har skudt bonus-papegøjen her, og har lyst til at fortælle jer om det. I går valgte vi/min familie og jeg at deltage i flere knæk-cancer konkurrencer og aktioner. Selvfølgelig vandt vi hverken bil, eller de 3 drømme-rejser som vi skød et bud efter, men vi fik så bidraget der også.

Til gengæld vandt jeg en danseworkshop med Lisa Bærentsen, på det bud jeg sendte afsted på auktionen, også til fordel for Knæk Cancer. Jeg er lykkelig over, at jeg med denne danseworkshop støtter Knæk Cancer med 500 kr.  og samtidig kommer til at glæde rigtig mange mennesker med en fantastisk danseglad-oplevelse. Det er jo som en gave til liv & sjæl, og jeg glæder mig til at indfri “tilgodebeviset” til en kærkommen lejlighed.

lisa

/L

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NUR - danske lækkerier