Bland Selv Julekalenderen

En lader i tasken – er bedre end…..

….ingen….

Måske har du ligesom jeg, verdens dejligste børn – et dejligt lod at have som forældre – Vi har alle verdens dejligste børn – and wouldn’t  change them  for a million box.

Meee-enn måske har du også, som jeg, et barn der ikke altid husker fra sit hoved til sin mund, og indimellem udfordrer dine evner i at lege detektiv når det kommer til at finde ting der igen er væk? I hvert fald har vi et evigt problem med opladere, de er ofte bare “helt væk”, “glemt” eller også “none-workable”.  Samtidig opererer vi i en del apple-varianter der gør, at vi har brug for flere typer ladere….Anyway….. jeg er faldet over denne Familydeal som jeg er sikker på, at der er flere drengemødre der kan være interesseret i. En lille adapter der gør det muligt at skifte lader-variant i et snuptag. Det er da smart. Tænker at jeg med denne lille bandit har sikret mig strøm til mig og sønnike – altså i hvert fald for en periode. Kik selv mere: Familydeals.dk / Udløber d. 20. oktober 2015.
lader/L

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bland Selv Julekalenderen