Velkommen til-tærten

Giv dine børn en gratis oplevelse søndag d. 20/9 2015

Der er ikke noget bedre end at give en god oplevelse til dem man holder allermest af. En fornøjelse – og en på opleveren til krop og sjæl. One memorable moment to share.

Søndag d. 20. september har du mulighed for at give dine børn en helt “down to earth” oplevelse – besøg et “Åbent Landbrug” – og det koster gratis 🙂

landbrugLæs mere på hjemmesiden: her

Åbent Landbrug er et årligt tilbagevendende arrangement d. 3. søndag i september, hvor landbrugsbedrifter over hele landet inviterer inden for i staldene i tidsrummet 10-16. Det er gratis at komme på besøg. De 67 værter, som er fordelt over hele landet, har i samarbejde med de lokale foreninger og de forskellige produktionsvirksomheder arrangeret en række aktiviteter, hvor gæsterne kan se, lugte, føle og smage, og på nært hold se hvor fødevarerne kommer fra. Samtidig giver dagen et indblik i hverdagen i det moderne landbrug anno 2015.Der er mulighed for at besøge gårde med køer og kalve, grise, kødkvæg, kyllinger, malkegeder, minkavl, kartoffelproduktion, frugt- og bærproduktion, grøntsager, gårdbutikker m.fl.

  • Det er gratis at komme på besøg
  • Alle er velkomne
  • Åbent Landbrug ligger altid den 3.søndag i september, i år er det søndag d. 20. september 2015.
  • Åbningstider: kl.10-16
  • Dagen byder på oplevelser og aktiviteter for både børn og voksne
  • Bedrifterne ligger fordelt i hele Danmark
  • Mange af stederne er det muligt at købe lidt at drikke og spise – læs mere på aktivitetslisten for den enkelte bedrift.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til-tærten