Fedeste gave til manden

Hoptimist Fan?

Elsker du, som jeg, også Hoptimisten? Den lille fjedrende, glade plastik fætter – I simply love it – måske fordi jeg relaterer den med dejlige minder fra barndommensland.

Egentlig er det jo en ældre herre vi har fat i her. Mit første møde med Hoptimisten ligger i hvert fald langt, langt tilbage til Onkel Tages lejlighed. I virkeligheden var min onkel måske den i vores familie der var mest med på beatet. Han var en enestående karakter, med det fineste cykelstyr-skæg – og så er billedet af den gamle, finurlige pølsemand at han var fløjtende glad……Anyway……Hos Tage boede der flere hoptimister. Hoptimist Birdie, der hang i sin spiral fra loftet i mellem-gangen, og den alm. bord-hoptimist der stod nær commodore 64’eren. Husker den umiddelbare børneglæde det var, og faktisk stadig er, at “dinge” på den lille bandit så den hopper og danser af glæde.

I dag er der jo hoptimister til enhver smag, og enhver anledning, perfekt give-away gave. Til kollegaen, brudeparret, værtinden, eller den udenlandske gæst der skal have et stykke dansk kultur med sig hjem – I doooo recommend 🙂IMG_3897.JPG

IMG_3839.JPG

IMG_3840.JPGWhat’s really not to like 🙂

/L

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fedeste gave til manden