Velvære hos Badeanstalten

House of Stars – hip hip hurraaaa….

Vi har tidligere omtalt House of Stars – og vi er altså bare VILDE med dem. Lige nu har de fødselsdag – 1 år (tillykke tillykke tillykke)… Og i den forbindelse har de nogle fantastiske tilbud til og med søndag. Vi siger jer – seriøst… go shop 🙂 . Frk. Krabbe har allerede været igang – og skal helt klart igang med runde 2… Det er simpelthen for godt til at lade være. SMIL!

house of stars1

De har de lækreste mærker – bla. Anastasia Beverly Hills, Bare Minerals, Kardashian Beauty, Cult 51, CND Vinylux, Real Techniques, REN og mange mange flere. Derudover har de det sødeste og dygtigste personale. Så kommer I forbi Randers, så gør jer selv den tjeneste at gå forbi butikken… Men ellers så slå jer endelig løs på webshoppen.

Og bonustip (som I kan se på billedet): Hvis du køber for 350 kr, så får du en lækkerbisken af en fødselsdagsgoodiebag med. Både i butikken og på webshoppen.

Senere afslører vi vores køb (som bla omfatter at et tidligere yndlingsmærke nu har fået skarp konkurrence!!!)… samt hvad der var i den lækre goodiebag. Glæd jer 🙂

Her er et billede fra et tidligere køb… De børster er bare fantastiske – bom!

IMG_2117.JPG

TILLYKKE med fødselsdagen, House of Stars…

Ps. Husk at følge dem på Instagram.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velvære hos Badeanstalten