DHL - Skal du også hygge med dine kolleger i aften?

Lækkerier hos Frederik Bagger

Som I ved… så er vi jo ret vilde med de superflotte krystalglas fra Frederik Bagger. Og selvom det måske er glassene, der er mest kendt – så laver han også andre ting som skåle i forskellige størrelser og en smuk vase 🙂 . Han præsenterede også deres nye Crispy Waterfall karaffel til 399 kr på messen (bagerst til venstre). Den passer jo perfekt til samlingen 🙂


BAGGER2

Vi er vilde med detaljerne… Armen se lige – smuk med smuk på 🙂 . Dette er den perfekte gave til dem, der har alt (manden, veninden, brudeparret, kollegaen osv)… Lækkert design, smukke detaljer og super kvalitet – til fornuftige priser. WNTL!

BAGGER3

Pssst… Hans stand reddede os lige, da vi trængte allermest til det. Der var en voldsom varme på messen (eller måske havde vi bare ikke lige tænkt over tøjvalget 🙂 ), men vandet faldt ihvertfald på et tørt sted… 😉 . Og tasken/nettet var jo superideelt, når der skulle slæbes brochurer… SMIL!

BAGGER1

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DHL - Skal du også hygge med dine kolleger i aften?