Jeg drømmer mig væk...

Send en tanke til himlen – køb en lyspose

Jeg deltog her i weekenden i Stafet for Livet her i Bjerringbro. Fantastisk arrangement. For jer der ikke kender Stafet for Livet kan jeg kun anbefale at kigge nærmere på det – I snyder kun jer selv ved at lade være.

DSC_0675-16 (5)

Min søn med cykel på billedet.

Stafet for Livet er et arrangement i kampen mod kræften. Et døgn der bruges til at skaffe penge gennem sport (løb, gang og cykling) og ved at sponsorer giver x-antal kroner pr. omgang du har klaret på de 24 timer eventet varer. Det er et arrangement hvor du mindes de der tabte kampen, et arrangement hvor du sende dem en tanke der i øjeblikket kæmper kampen, eller til de der faktisk har klaret den.

For 50 kr. kan du købe og lave din egen lyspose. Lysposen bliver del af den højtidelige lys ceremoni, lørdag aften kl. 22. Du kan lave din lyspose selv, eller du kan bestille den på nettet, hvorved en af de lokale arrangører i “Lys-teltet” vil viderebringe dit budskab på posen.

Da jeg tegnede min pose, til min mor, sad jeg sammen med vores lokale præst Gerda, der selv har klaret kampen mod kræft. Hun havde påtaget sig “jobbet” at skrive de personlige hilsner på poserne på alle de der var købt over nettet – meget rørende i sig selv <3

IMG_3540.JPG

IMG_3536.JPG

/L

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg drømmer mig væk...