Tax free days i Matas

Tasker med et formål…

Vi er vilde med tasker… SURPRISE!!! Det er de fleste kvinder vidst… 🙂 . Og nu har vi faktisk fundet ud af at NEYE støtter en fantastisk sag. Hver gang du køber en taske, så hjælper du med at støtte kampen mod kræft. Deres overskud har nemlig det primære formål at støtte kræftforskningen i Danmark. W… N… T… L… !!!!

Derfor var det også lige oplagt at lave en top 5 ønskeseddel på forskellige tasketyper fra NEYE 🙂

1 – DAY Birger et Mikkelsen: Gweneth rejse/sportstasken har den perfekte størrelse, hvis man bare lige er væk i et par dage… eller hvis man er til træning og lige skal ha’ noget extra tøj med. God stor størrelse… Den koster 599 kr.

2 – Saint Sulpice: Denne supersøde clutch er vi blevet lidt pjattet med. Hanken kan tages af – smart… og den har bare fineste lyse farve, som passer perfekt til sommeren (når den engang kommer!). Og… prisen… den er fantastisk – kun 169,95 kr! Piiiist… den fåes i flere fine farver…

3 – DKNY: Som kvinde kan man altid bruge en ny skuldertaske… og gerne en rummelig en af slagsen. Et forslag kunne være denne fine sag fra DKNY til 2099 kr. We like it!

4 – Samsonite: Ferien nærmer sig – og derfor har man behov for en god kuffert. Og hvad med at vælge én i rød, så er den trods alt lidt nemmere at finde blandt alle de sorte kufferter på bagagebåndet 🙂 . Og… den her er smart – den kan også bruges som håndbagage. De 4 hjul gør den utrolig nem at gå rundt med… Prisen er 1499 kr.

5 – GIGI Fratelli: En cross body taske er svær at undvære… og ikke mindst i ferietiden, hvor man ofte gerne lige vil ha’ fuld bevægelighed og ikke lade sig begrænse af en taske på armen eller i hånden… En cross body taske er en super opfindelse 🙂 . Vi synes denne taske er så fin – både i skindet… men også i den flotte blå farve… Den koster 1399 kr.

neyeTASKER MED ET FORMÅL… #WNTL

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tax free days i Matas