Kortet - er det vigtigt ?

Turbie Twist til piger – Den lille lykke til det lange hår….

Så lykkedes det, den meget ihærdige datter at overbevise sin mor om at vi ikke kan leve uden det magiske Hair Towel “Turbie Twist”. Egentlig er jeg imod “fyld-produkter” – jeg mener….. vi har jo masse af håndklæder på hylderne der kan udfylde den funktion – so why buy another one…neee???

Anyway…det er ikke alle kampe der skal vindes, og tøsen har et ualmindelig tykt hår som kunne være rart at få ordenligt “vandkæmmet” efter et bad…..så….what the heck… min indre finansminister er overbevist…..Hun vil selv betale, og er nu ejer af disse nye microfiber håndklæder der svøber sig tæt til hovedet, og kan holde hendes kæmpe manke på plads – ganske ubesværet…. Tænkte da jeg stod op her til morgen….Tester lige selv…….and as we speak, sidder jeg med turbanen om knolden….sååå…. det kan  også bruges til tyndt, halv-gammelt og afbleget mor-hår….og dommen er god…ganske cool opfindelse – and worth it….2 for 100 kr………mon ikke jeg overføre 100 kr. til datterens konto i løbet af dagen 🙂

/LIMG_3285.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kortet - er det vigtigt ?