Smukke adventsstager

Welling ducklings – må vi bo hos dig?

Et par af Welling duklingerne er undsluppet Gaveproffs store gavelager – og sørme også Mortens aften. De føler sig lykkelige over deres skæbne er redet – for nu i hvert fald. De nåede knapt at hoppe i tøjet og står nu ganske nøgne, kun iført deres små Welling gummistøvler – men de har hinanden at varme sig på, og når man bare er 2, så kan alting gå. Til jer der sidder med våde øjne – det er bare gaaas 🙂

Gaveproff.dk er i gavehumør og vi har i samarbejde med dem en GIVEAWAY til jer. DU har nu chancen for at vinde disse vildt søde Welling Ducklings til en samlet værdi af 500 kr. Det er sandt….. men for at komme i betragtning skal du smutte til vores facebook-profil, da denne giveaway konkurrence udelukkende foregår der.

Kender du Gaveproff.dk?  GaveProff er en webshop der sælger “GAVER – til enhver lejlighed”, noget vi er ret så vild med. De har en blanding af de sjove og lidt skæve brugskunstgaver til meget fornuftige penge. Du finder et hav en mærker og et mix af unika og det traditionelle, og helt sikkert nogle fine ideer til pakkerne under juletræet. Take a look her.

IMG_4169-0.JPG
GIVEAWAY’en….
Husk at smutte til vores facebookside, reglerne er vanvittig enkle, og Vinderen bliver fundet ved lodtrækning d. 22. nov. 2015,  kl. 14.00.

Se også tidligere indlæg om Welling ducklings her.

2

  • Lou

    Hvor er de søde 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • byMunkholmKrabbe

      Ja de er vildt søde ikke 🙂 Skynd dig at smutte til facebook og deltag i konkurrencen 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke adventsstager