Fantastisk te i smukke dåser

All in – på knæk-cancer ugen

Man kan ikke undgå at blive varm om hjertet ved tanken og synet af alle de begivenheder, arrangementer og projekter, store som små, som TV2, virksomheder og private præsenterer os for i denne knæk-cancer-uge. Alle bidrag tæller og alle bidrag indgår i det enorme beløb jeg forventer der præsenteres sent lørdag aften når indsamlingen afsluttes. Det er cool at man kan være med til at gøre en forskel, om man har råd til at købe knæk-cancer blomsten til 25 kr, eller man har råd til at donere et større beløb. De indgår alle sammen i den store pulje. I like the thought of it.

Vi er stolte over at kende BarniDanmark (vi har nævnt dem før) og deres flotte indsats/indsamling ift. knæk-cancer projektet. Deres mål er at indsamle 62.500 kr. og vi håber så meget det lykkedes.

Barn i Danmark” har iværksat en række gode initiativer til fordel for KNÆK CANCER, og de udbyder bl.a. Lydia Wienbergs flotte Danmark- og ABC til salg og donerer hele overskuddet ubeskåret til Børn i Danmarks Knæk Cancer indsamling. Vi håber I har lyst og overskud til at se om ikke også de flotte plakater kan friste jer. Kik på STØT SHOPPEN

Danmark

2

  • Det er så rart at se alle de gode initiativer, som folk tager ude i det ganske land 🙂
    Hav en dejlig aften!
    Kram,

    http://nikkilund.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • byMunkholmKrabbe

      Vi er helt enige – folk står sammen om at bekæmpe denne frygtelige sygdom og det er dejligt at se <3. Knus Pernille

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fantastisk te i smukke dåser