Fede chips – på den “lette” måde
Nogle dage står den på “lette” kalorier her i hjemmet, og i dag er bare en af dem. Fedtfattige opskrifter bliver testet af.
Nu står den på rodfrugtchips, og det er ikke løgn når jeg siger, at de på alle måder er mindst ligeså lækre, sprøde og knasende som en pose fra Kims. Uhmmmm….Ganske enkelt blev de SUPER lækre….Joooo det er en anelse mere omstændigt at nå til resultatet “chipsen i skålen”, sammenlignet med at hive en pose “færdig” chips ud af skabet og hælde op.
Men når man tænker på, hvad det er man sætter tænderne i, og udsætter kroppen for, så er det all worth it.
Opskriften: Rodfrugter skåret ultra tynde på mandolinjernet, lægges på bagepair, i 1 lag. Hæld lidt olie (evt. chiliolie) og salt på. Bages små 30 min. ved 180-200 grader, eller til de er helt sprøde. Vend efter 15.min, og voila….Lækkert med salsa og hvidløgsdressing…Som en gave til kroppen.
/L
Ingen kommentarer endnu