Spoiled - "spoiler" dig med en gave...

Weekendens rabatter…

Der er stadig godt gang i udsalget – og masser af ekstra rabatter. WE LIKE 🙂 . Vi har samlet lidt rabatkoder til jer, hvis I på et tidspunkt skal søge ly for solen og netshoppe lidt 🙂

BAHNE: De har 20% rabat på alle køkkenvarer og borddækningsting. Det gælder ikke nedsatte varer, men tilgengæld gælder det helt frem til søndag 🙂 .

Du kan finde tingene under kategorien Borddækning og Madværkstedet. Brug koden: køkken20. Piiiiist… det betyder faktisk også, at du kan få rabat på de fleste varer fra Royal Copenhagen… WNTL!

STYLEPIT: Der er lige nu 20% ekstra rabat på sommertøj ved brug af koden: summer2015. Det gælder til og med d.8.juli.

MOODINGS: Ved brug af koden “moodingsfriends” kan du frem til søndag få 20% rabat på alt sengetøj… Bla mærkerne Normann Copenhagen eller det superlækre Bed Linen fra Louise Roe. Se hele udvalget her.

MAGASIN: Har 20% på ALLE solbriller… hvilket jo virkelig er oplagt i disse dage med hedebølge 🙂 . Det gælder til og med søndag… Vi er er ret pjattet med disse solbriller fra Max Mara… Og selvom de er dyre, så betyder 20% en del… Vi tænker lige 🙂

weekend

 

Happy shopping 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spoiled - "spoiler" dig med en gave...