Dejlig lørdag...

BiRP – smart opfindelse

Ihhh – vi har lige opdaget denne supersmarte fuglemagnet fra BiRP. Op på opslagstavlen eller køleskabet med den – og voilaaaa… så har du styr på nøglerne (som jo ellers har tendens til at blive smidt rundt omkring). Det er en sød lille magnet lavet af 100% certificeret bæredygtigt træ (Armen altså – WNTL!!!). Det er Frederic Collette der er designeren bag Collect Furniture – som iøvrigt laver masser af andre lækre ting… Tjek lige sortimentet her.

Den lille fine BiRP magnet kommer egentlig først i handlen til august… Vi glæder os allerede!!! Men du kan faktisk forudbestille den på deres hjemmeside – fra i dag!

Prisen bliver 129 kr (findes i naturolieret eller røget massiv eg)… Og hvis man ikke lige kan bestemme sig, så har de lavet en sampak med begge modeller i til 219 kr.

Vi synes virkelig de er fine… og prisen gør at det er en super værtinde/værtsgave… eller den lille ekstra gave til ham eller hende, du lige ønsker at glæde…

 

birp

Piiiiist…. BiRP er en sammensætning af ordene Bird – og Burp… 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dejlig lørdag...